RU UK
RU UK
Онлайн заява

4 популярні стилі Новорічних корпоративів

VIP Catering / Блог / Новини / 4 популярні стилі Новорічних корпоративів
4 популярні стилі Новорічних корпоративів

Так-так, друзі, ми знову повертаємось до теми організації новорічних корпоративів! На найближчий місяць це найжвавіша і найгарячіша тема для будь-якого ресторану виїзного обслуговування. Це те, чим в основному зараз живе наша компанія, живе в надзвичайно динамічному ритмі і в той же час, отримуючи величезне задоволення від своєї роботи, оскільки проекти, які пропонують втілити в життя дуже красиві, цікаві та унікальні!

Виходячи з численних запитів, останнім часом ми вже можемо виділити наймодніші стилі та напрямки свят та їх оформлення, які зараз на піку популярності та наше бачення оформлення гастрономічної частини свята.

  1. Хай-тек та Нанотехнології. Для нас це молекулярна кухня, подача напоїв і закусок у колбах і незвичайних формах, футуристичне оформлення, куби і метал, що світяться, димка з сухого льоду, що струмує, і «офіціанти майбутнього».
  2. Гетсбі. Для любителів розкоші та минулого століття. Колір золота, пір'я, намисто і, звичайно ж, вишукані закуски з шампанським.
  3. Лофт. Індустріальний стиль, схоже, підкорив наші уми серйозно і надовго. Не оминув він і святкову тему. Дуже цікаві заходи проводяться на локаціях колишніх заводів або нових спеціальних майданчиках оформлених у цьому стилі. На заходах ви зустрінетеся із закусками у стилі street-food, але в новому форматі, наприклад мініатюрні кольорові бургери або хот-доги, фуршетні лінії з декорованими ланцюгами, цеглою, грубі форми у стильному оформленні.
  4. Зимовий Еко. Тягу до природи, до зимової казки ніхто не може побороти! Цей стиль обирають любителі всього природного. Здорова їжа, закуски з натуральних продуктів, подача на дереві, декор та антураж – все має бути наближено до природи, її чистоти та здатності відновлювати сили та надихати.